Blockchain basics




Blockchain basics

Wil je de snelste, gemakkelijkste en meest gedetailleerde manier leren om in Cryptocurrency te komen? Als dat zo is, zul je dol zijn op deze Udemy-cursus, gegeven door mij, Frank Mallens - een eigenaar en leraar van Cryptocurrency die al 4 jaar in deze vluchtige en innovatieve industrie zit.


Deze cursus is de definitieve gids voor Cryptocurrency en leert je alles wat je moet weten - Bitcoin, Ethereum en alle Alt-munten begrijpen, een veilige portemonnee opzetten, alle fundamentele aspecten van het handelen, indicatoren, patronen herkennen, alle tools die je nodig hebt, NFT's, DEFI, CEFI en DCA toepassen.


2021 luidt de meest opwindende bullmarkt voor Bitcoin & Cryptocurrency in en ik zal je veilig door alles navigeren wat je moet weten om het te begrijpen en ervan te profiteren! Cryptocurrency is een bull-markt binnengegaan en sterke munten samen met de DeFi/NFT-ruimte hebben ongelooflijke kansen gecreëerd om geld te verdienen.


Ik heb de goudmijnperiodes gemist voor websites, domein flipping, online lesgeven en mobiele apps! Ik ben vandaag echter dankbaar dat ik midden in de grootste GOLDMINE van onze generatie ben beland, Cryptocurrency-beleggen - een activaklasse waarin het komende decennium en daarna zal worden geïnvesteerd! En u kunt er al in een vroeg stadium van profiteren!


In deze sectie leer je deel 1 van de cursus. Deel 1 is gericht op de Blockchain basics, in deze sectie zul je dus alle algemene informatie te weten krijgen en die kunnen toepassen op jou eerste paar handelingen.


U zult de exacte manieren zien om de volgende grote munten te identificeren!


Wacht niet te lang, dit is een feestje dat nu plaatsvindt!


Elke minuut die u uitstelt, kan u uw pensioenfonds kosten!

6 gratis lessen om te leren wat cryptocurrency is.

Url: View Details

What you will learn
  • Weten wat een bitcoin inhoud.
  • Weten wat een blockchain inhoud.
  • Hoe bitcoin tegenover het huidige financiële systeem staat kunnen uitleggen.

Rating: 3.625

Level: All Levels

Duration: 41 mins

Instructor: Frank Mallens


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap