Ansys Workbench - Analiz Mühendisi Yetiştirme Eğitimi




Ansys Workbench - Analiz Mühendisi Yetiştirme Eğitimi

      Analiz Mühendisliği alanı günümüz de şirketler tarafından en çok aranan yetkinliklerden birisidir. Özellikle ülkemizde Ar-ge merkezlerinin hızla artması, şirketlerin yüksek teknoloji ürünleri ortaya koyma çabası ve mevcut birçok teknolojinin millileştirilmesi çalışmalarıyla bu alanda büyük oranda yetkin uzman çalışanlar ihtiyacının ortaya çıktığı görülmektedir. Tasarımı ve Analizi bir arada yapabiliyor olmak kişiye büyük değer katmaktadır. Tasarımı yapılan bir ürünün daha tasarım aşamasındayken işletme koşullarındaki performansını test etmek, mevcut tasarımı iyileştirmek yada topoloji optimizasyonu ile ideal tasarıma ulaşmak için tasarım aşamasında analizler yapılır. Bu analizleri yapabilmek için ise bu yetkinliğe sahip uzman arkadaşların yetiştirilmesi gerekmektedir. İşte bizim amacımız bu noktada başlamaktadır. Sizlere bu yetkinliği kapsamlı bir eğitim programı ile, sizi sıfırdan uzmanlığa taşıyacak bir eğitim programını çok düşük bir fiyata sağlamayı hedefliyoruz.

       Eğitim programı içerisinde  kullanacağımız yazılım tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok kullanılan CAE (bilgisayar destekli mühendislik) programlarının başında gelen ANSYS Workbench programı olacaktır. ANSYS bilgisayar destekli olarak mühendislik çalışmalarında analiz ve simülasyonların yapılabildiği bir bilgisayar destekli mühendislik programıdır. ANSYS programı mekanik, yapısal analiz, hesaplamalı akışkanlar dinamiği ve ısı transferi gibi farklı disiplinlerde etkili çalışmalara olanak verir.

       Bu program ile birlikte birçok teorik konu anlatımının yanında program içerisindeki ara yüzleri ve birçok analiz türü için endüstriyel uygulamalar yapıyor olacağız.

      Amacımız bu süreç sonunda sizleri programın iyi bir kullanıcı haline getirmekle birlikte analiz mantığının katılımcı arkadaşlarda tam olarak oturmasını sağlamak ve analiz çalışmaları yapabilecek bir ''Yapısal Analiz Mühendisi'' olmanızı sağlamaktır.

       Bu süreçte her zaman sizlerle birlikteyiz. Tüm soru görüş ve önerilerinizi bize her zaman bildirebilirsiniz. Sizlere destek olmaktan memnuniyet duyarız. Arge, Tasarım, Analiz, Ürün Geliştirme, Test çalışmaları, Doktora, Yüksek lisans seviyesi akademik çalışmaları gibi alanlarda ilerlemek ve Yapısal Analiz Mühendisi olmak isteyen tüm arkadaşlarımızı eğitimimize bekliyoruz. Tüm katılımcı arkadaşlarımız için keyifli ve verimli bir eğitim süreci olmasını dileriz.

NOT : Eğitim içerisinde son versiyon olan Ansys Workbench 2021 R1 programına göre bir güncelleme bölümü bulunmaktadır. Konu anlatımları ve örnek uygulamalar güncel versiyon üzerinden devam etmektedir.


Günümüzde ve gelecekteki en önemli yetkinliklerden birisini kazanmak için kapsamlı eğitim programının bir parçası olun !

Url: View Details

What you will learn
  • Analiz Mühendisi kimdir, görevleri nelerdir ?
  • Analiz Mühendisinin Sektörde Yeri ve Önemi nedir ?
  • Sonlu Elemanlar Yönteminin Temellerini ve mühendislik problemlerindeki yerini sıfırdan başlayarak öğreneceksiniz.

Rating: 4.68627

Level: All Levels

Duration: 57.5 hours

Instructor: Engineering Academy


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap