Temel Tasarıma Hazırlık Eğitim Seti




Temel Tasarıma Hazırlık Eğitim Seti

Temel tasarım tasarıma dayalı eğitimlerin başlangıcını oluşturur ve özellikle bu tarz bir eğitimden haberdar olmayanlar için başlangıç aşamaları biraz sancılı geçer. Bunun temel nedeni anlaşılması güç ve soyut kavramlara alışkın olmayan öğrenci profilidir. Temel tasarım farklı sektörlerde, farklı tasarım alanlarında sıkça kullanılır ve belirli bir kalıba, net doğrulara dayandırılması güç bazı noktalar içerir. Özellikle yaygın eğitim yöntemine, yani test çözme alışkanlığı, tek bir doğruyu bulma içgüdüsü gibi durumlara alışkın olan arkadaşlar Temel Tasarım Eğitimini ilk olarak kavramakta zorlanırlar. Sizlere sunacağımız bu kurs özellikle bu noktaya gelmeden bazı kavramları, kağıt kalem ilişkisini ve benzeri alaka düzeylerini anlayabilmenizi hedefler ve temel tasarım eğitimi öncesinde sizi hazırlamaya çalışır.

Aktif eğitime geçiş öncesinde kendi kalem kutularını ve kalem kutularındaki araçlarını tanımaları Temel Tasarımın anlaşılması için yüksek öneme sahiptir. Burada bahsedilen kalem kutusu ve araçlarından kastedilenlerin fiziksel bir kalem kutusu olmadığını kurs içersinde anlayabileceksiniz.

Kurs süresince bu soyut yolculuğa çıkmadan bol bol pratik yapabilecek, temel tasarım eğitimize başladığınız zaman bazı kavramları ve çalışma düzenlerini ilk duymuş olma halinden çıkmış olacaksınız. Bununla birlikte tasarım elemanlarını ve araçlarını tanıyıp hepsine dair basit uygulamalar yapabiliyor olacaksını.

Kursumuz ile birlikte özellikle eline kağıt kalemi bir tasarım aracı olarak kullanmamış arkadaşlar için temel düzeyde çizim, düzen oluşturma, kurgu hazırlama gibi olmazsa olmaz noktalarda pratik kazanma imkanı doğmuş olacak. Bu da tasarıma dayalı fakültelerde eğitim almaya hazırlanan arkadaşlar için eşsiz bir fırsat oluşturacaktır. Eğitim setimizin bir ısınma turu olarak görülmesi kursiyerler için en faydalı açıklama olacaktır. Nitekim tasarıma dayalı çalışmaların uçsuz bucaksız olduğunu ve bir yerden sonra sadece sizin çalışma alışkanlıklarınız, düşünce yapınız gibi elemanlarla ilerleyebileceğini kısa bir sürede kavrayacaksınız.


Kendinize inanmanız ve bol pratik yapmanız ve kursumuzda görüşmek dileğiyle. :)

Çizim yeteneği kazanın ve kendinizi geliştirin!

Url: View Details

What you will learn
  • Temel Tasarım için düzen kurmayı öğrenin
  • Çizim için gereken teknikler hakkında bilgi edinin
  • Temel Tasarım öncesi detayları görün

Rating: 4.3

Level: Beginner Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: Kıvanç Kırlı


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap