Çocukta Beslenme Kursu




Çocukta Beslenme Kursu

Bebekler ve çocuklar, yetişkinlere göre daha zayıf beslenmekten muzdariptir. Bunun bir çok nedeni var.

Düşük Beslenme Depoları: Yeni doğan bebeklerde düşük yağ ve protein deposu vardır. Çocuğunuz ne kadar küçük olursa, sahip oldukları enerji miktarı o kadar az olur. Bu, yalnızca kısaltılmış süreler boyunca açlık ile baş edebilecekleri anlamına gelir.

Büyüme İçin Yüksek Beslenme Talepleri: Çocukların ihtiyaç duyduğu beslenme miktarı bebeklik döneminde en fazladır. Bu, bu dönemdeki hızlı büyümeleri nedeniyledir. Çocuğunuz 4 aylıkken, besin alımının% 30'u büyüme için kullanılır. 1 yaşına kadar, bu% 5'e düşer.

Sinir Sisteminde Hızlı Gelişim: Çocuğunuzun beyni, hamileliğin son dört ayında ve ayrıca yaşamın ilk iki yılında hızla büyür. Beyindeki sinir hücreleri arasındaki bağlantılar bu süre zarfında oluşuyor. Bunun doğru şekilde gerçekleşmesini sağlamak için iyi beslenme önemlidir.

Hastalık: Çocuğunuzun beslenmesi, bir hastalık veya cerrahi olayın ardından tehlikeye girebilir. Vücudun enerji ihtiyacı artar, bu nedenle yiyecek ve besin alımı arttırılmalıdır.

Bu ve daha fazlasını, bu video derslerden oluşan kursta bulacaksınız.

Bu kursta sunulan bilgiler sürekli güncellenmektedir. Alacağınız Udemy sertifikasının size hayatınızda ve kariyerinizde, kendinizi geliştirmesinin yanında çok fırsatlar sunacağını biliyoruz. Bu kurstaki bilgilerin öğretmenleriniz, akademisyenlerimiz ve uzman teknik ekibimizce sürekli olarak eklenerek derslerin arttırılması, sık aralıklarla kursunuzu kontrol etmenizi gerektirir. Ömür boyu ulaşımız olan bu kurs, bu sayede size daha güncel ve farklı yaklaşımdaki bilgileri sunmaya devam edecektir.

Çocukta Beslenme Dersleri

Url: View Details

What you will learn
  • Bu kursta, Çocukta Beslenme konusunda daha fazla bilgi alacaksınız.

Rating: 5

Level: All Levels

Duration: 1.5 hours

Instructor: Bilal Semih Bozdemir


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap