Final Cut Pro X ile Video Düzenleme | Başlangıç Rehberi




Final Cut Pro X ile Video Düzenleme | Başlangıç Rehberi

Final Cut Pro X ile video düzenlemeyi HEMEN öğrenin! Bu kurs ile kısa sürede Final Cut Pro X ile video düzenlemeyi en kısa sürede öğreneceksiniz. Video montaj öğrenmek isteyenler için mükemmel bir kurs. Özellikle YENİ BAŞLAYAN ve HIZLI ÖĞRENMEK isteyenler için tasarlanmıştır.

Özellikle de video düzenleme gibi karmaşık bir şeyleri öğrenmek zor olabilir. Bu kurs sizi FCP X ile tanıştıracak ve arayüzde kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olacaktır.


Mac OS işletim sistemi kullanıyor ve videolarınızı montajlamaya yardımcı olacak bir video düzenleme uygulaması, programı arıyorsanız Final Cut Pro X en iyi seçim olacaktır. Final Cut Pro X, dünya çapında profesyoneller tarafından, iş ve pazarlama, reklam videolarından, müzik kliplerinden, belgesel videolarına, uzun metrajlı filmlere kadar her tür üretim için kullanılmaktadır. Yeni başlayanlar için özel tasarlanmış bu kurs ile video düzenleme, montaj konusunu hemen öğreneceksiniz.

Bu kurs Apple'ın Final Cut Pro X programına başlamak isteyen herkes için tasarlanmıştır. Özellikle yeni başlayanlar için idealdir. Tanıtmak istediğiz bir video işinizi ya da sosyal medya kampanyalarınız için dijital video içeriğe ihtiyacınız olabilir. Final Cut Pro X tüm ihtiyaçlarınız için tasarlanmıştır ve bu program ile video oluşturmak çok kolay.

  • Ses, video ve resimlerin nasıl içe aktarılacağını öğreneceksiniz.

  • Video düzenleme süreci hakkında her şeyi öğreneceksiniz.

  • Çalışmanızı son cilalanmış bir video olarak dışa aktarma hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz.

  • Kısayollar ile daha hızlı video düzenleme yapabileceksiniz.

iMovie veya Windows Movie Maker programlarını kullanmış olabilirsiniz. Onlar çok sınırlı programlar. Şimdi adım atıp büyük liglere katılma zamanı! FCP X, tam özellikli bir endüstri standardı profesyonel seviyede video editörüdür. Bir kaç saat içinde video montajlamayı kolayca öğreneceksiniz!

Öğrenirken pratik yapın! Uygulamalı interaktif kurs pratik video dosyalarını ile videoyu izlerken takip edebilir ve pratik yaparak öğrenebilirsiniz.

Final Cut Pro X 10.4.6 sürümünü kullanarak kursu anlatılıyor, ancak daha önceki bir sürümünüz varsa dahi bir profesyonel gibi düzenleme yapmayı hala öğrenebilirsiniz.


Popüler eğitmen Afgan Rasulov kimdir?


Afgan Rasulov hem Adobe Photoshop hem de YouTube Sertifikalı Uzman YouTube'da 250.000'den fazla abonesiyle Afgan Rasulov kendi adıyla açtığı Türkiye’nin en büyük YouTube ve Photoshop dersleri video eğitimlerini paylaşan YouTube kanalının sahibidir. Eğitimlerini 21 milyondan fazla kişi izledi!

Yıllardır insanlara kendileri geliştirmeleri için uzmanlaştığı konularda online eğitimler hazırlıyor ve işini çok iyi yapıyor. Tüm bu zaman boyunca binlerce güzel yorum aldı. Ekşisözlük'te hakkında yazılmış yorumlar için adını aratabilirsiniz.

Eğitimleri 17,000+ Öğrenci ve yüzlerce güzel yorum aldı ve “POPÜLER EĞİTMEN” statüsünü kazandı!


Afgan Rasulov hakkında yapılan Ekşisözlük yorumlardan bazıları:


“Eğitimlerini severek takip ettiğim kişi. Anlatım tarzı, uslübü gerçekten güzel. Ayrıca Photoshop’a yeni başlayanlar için iyi bir rehber, umarız devam eder eğitimlere… - suyuarayanadam”

“Gerçekten gayet kaliteli ve öğretici dersleri var. Umarım hep devam eder. Şu Dünya'da en çok saygı duyulması gereken işlerden birini yapıyor. - cokoprens”

“Azerbaycan uyruklu olmasına rağmen düzgün diksiyonu ve Türkçe'siyle sıkmadan, kafaları karıştırmadan Photoshop eğitimi veren güzel insan. Kendisinden öğrenilecek çok şey var. - kafkasorcun”


Final Cut Pro X Video Düzenleme kursunun amacı nedir? Apple Mac OS işletim sistemi kullanıcıları FCP X öğrenmek isteyen herkesin sıkılmadan ve kolay şekilde programı öğrenilmesi için tasarlanmıştır.


Bu kurs, video düzenlemeyi başlatmak için bilmeniz gereken her şeyi kapsayacaktır.

  • Video düzenleme başlangıç rehberi

  • Video montaj ve birleştirme teknikleri

  • Videolara geçiş efektleri ekleme

  • Video proxy ile 2K, 4K videoları kolaylıkla düzenleyin

  • Videolara logo ekleme

  • Logoya hareket verme

  • Projelerinize görsel efektler eklemek

  • Hızlı çalışmak için ipuçları

  • ve çok daha fazlası...

Bu kursun sonunda, video düzenleme konusunda güveniniz artacaktır. Video montaj eğitimini aldıktan sonra kendi vlog videolarınızı montajlayacak, tanıtımlarınızı, reklamınızı, sosyal medya videolarınızı hazırlayacaksınız.

  • BONUS olarak, size öğretirken pratik yapmak için ek video ve ses kliplerini ÜCRETSİZ indirebileceksiniz.

  • Eğitimi başarılı şekilde tamamladıktan sonra BİTİRME SERTİFİKASI alacaksınız.

  • Hemen bu eğitimi satın alıp kariyerinizi bir adım öne taşıyın. Üstelik deneyip memnun kalmazsanız 30 gün içinde paranızı geri alabilirsiniz.

Final Cut Pro X kullanarak video düzenlemeyi öğrenin. YENİ BAŞLAYAN ve HIZLI ÖĞRENMEK isteyenler için tasarlanmıştır.

Url: View Details

What you will learn
  • Final Cut Pro X ile video düzenleme
  • Video montaj ve birleştirme teknikleri
  • Video proxy ile 2K, 4K videolarda kolay düzenleme

Rating: 3.85

Level: All Levels

Duration: 2 hours

Instructor: Afgan Rasulov


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap