Elektro Gitar ( Orta - İleri Seviye )




Elektro Gitar ( Orta - İleri Seviye )

2021'de Güncellendi!

2021 yılında bu kursa ek olarak bir çok örnek solo, melodi, riff ve backing track eklenmiştir. Bu kursu 2019 yılının ilk çeyreğinde yayınlamıştım. O zamandan bu yana kazandığım tecrübe ve aldığım geri bildirimler neticesinde, kursu baştan aşağı tamamen yeniledim.

Bu kursun amacı müzik üretmeye, solo yazmaya, doğaçlama yapmaya yöneliktir. Sağ ve sol el koordinasyonunu sağlamış, basit akorları bilen ve temel teknikleri oturtmuş ama belli bir yerde tıkanmış, ilerlemek isteyen arkadaşlarımın çok büyük fayda göreceğine inandığım bir içerik hazırladım. Yeni başlayanlar için ayrı bir kursum bulunuyor. Eğer gitara yeni başlayacaksanız diğer kursuma göz atmanızı öneririm, bu kurs size göre olmayacaktır.

Tüm gitarist arkadaşlarımla 20 senelik gitar ve müzik tecrübemi paylaşmak üzere bu kurs içeriğini oluşturdum.
Aralarında Greg Howe, Jennifer Batten, Martin Miller ve Debbie Davies gibi çok önemli gitaristlerin bulunduğu değerli hocalarla gitar ve armoni çalıştım.

Yaklaşık 15 yıl önce ilk defa sahneye çıktım. Pop, Blues, Funk, Rock, Hard Rock, Heavy Metal gibi bir çok tarzı sahnede icra ettim.

Çoğunun sözü, müziği ve düzenlemesi bana ait olan 2 albüm yayınladım. 10 yıldır aktif olarak gitar ve armoni dersleri veriyorum.

20 senelik bu birikimimi, Elektro Gitar (Orta - İleri Seviye) kursumda sizlere sunuyorum. Kurs içeriğinde anlattığım bilgilerin bir çoğuna ulaşmak ve derli toplu bir halde bulmak oldukça güç, hele ki bu konularda Türkçe kaynak görmedim.

Tüm Videolara Tab Entegre Edildi!

Tüm çalışma, egzersiz, ritim, melodi ve solo ders videolarına tablar entegre edildi. Böylece videodan çıkmadan, o anda ne çalıyorsam görebilir ve kolayca öğrenebilirsiniz.

Gitaristliğinizi bir üst seviyeye taşıyın. 20 yılda biriktirdiğim tüm bilgi ve tecrübeyi sizinle paylaşıyorum.

Url: View Details

What you will learn
  • Natural Harmonic
  • Tap Harmonic
  • Pick Harmonic

Rating: 4.47321

Level: Intermediate Level

Duration: 6 hours

Instructor: Deniz Sayman


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap