Fabrika Elektrik Proje Çizim Eğitimi




Fabrika Elektrik Proje Çizim Eğitimi

Ele Almış Olduğumuz Mimaride Endüstriyel Tesislere Ait Tüm Detaylar Mevcuttur.

Bunları detaylandıracak olursak Aydınlatma priz ve mekanik güçlerin elektrik tesisat projesinin yanı sıra kompanzasyon hesabını,paratoner tesisat projesini, telefon data ve yangın alarm tesisat çizimlerini öğrenecek ve bu konuda uzmanlaşacaksınız.

Not: Eğitimi almadan önce mutlaka profil sayfamdan web sitemi veya sosyal medya hesaplarımı ziyaret ediniz...

Ülkemizde bulunan eğitim kurumlarının büyük bir çoğunluğunda eğitimlerin uygulamadan uzak ve sadece bilimsel olarak ele alınması, son yıllarda açılan üniversite sayısının oldukça fazla olmasının yanı sıra eğitmen ve laboratuvar ihtiyacının yeterli oranda karşılanamaması ve en önemli sorunlardan bir diğeri ise üniversite sanayi iş modellerinin yeterli ve etkin olarak geliştirilememesi özellikle teknik bölümlerden mezun olan arkadaşlarımızın bir doktor, bir hemşire, bir diş hekimine oranla mesleğine ve geleceğe daha karamsar bakmaya iterek öz güven sorunu yaşamalarına sebep olmaktadır. 2007  Dumlupınar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisi mezunuyum. Mezun olduğum yıllarda 70 üniversite varken şuanda yaklaşık 200 Üniversite mezun vermektedir. Üniversite Sayılarının % 150 artması İş olanaklarının da % 150 arttığı anlamına gelmiyor ne yazık ki alt yapısı hazırlanmadan atılan her adım şuan görmesek bile ileride bize ciddi sıkıntılar yaşatabilir. 

Bu düşünceden yola çıkarak temellerini attığımız bu hizmetin gelecek adına siz değerli arkadaşlarımıza katkı sağlayacağı kanısındayız. Bir çok teknik kurs var tabi ki ancak mesleğe yönelik olmadığı için genel çerçevede istediğimizi alamadığımız kesin, Buna karşılık bu eğitim piyasanın içinden nokta atışı diye tabir edilen türden eğitim olacaktır.


Endüstriyel Tesislere Ait Elektrik Projesinin Tüm Detaylarını En İnce Ayrıntısına Kadar Öğrenerek Çizebileceksiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • Bu Eğitimi Tamamladıktan Sonra Sizde Endüstriyel Tesislere Ait Elektrik Projesini Sıfırdan Başlayarak Çizebileceksiniz...
  • Endüstriyel Tesislere Ait Mimari Projeleri Okuyabilecek ve Gereksiz Detayları Temizleyeceksiniz...
  • Endüstriyel Tesislere Ait Temel Topraklama Planı ve Hesaplarını Yapabileceksiniz..

Rating: 4.15

Level: Intermediate Level

Duration: 11 hours

Instructor: Murat YALDIZ


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap