Kas Gelişimi & Yağ Yakımı İçin Metabolik Beslenmeyi Öğrenin




Kas Gelişimi & Yağ Yakımı İçin Metabolik Beslenmeyi Öğrenin

Vücut Geliştirme İçin Metabolik Beslenme

Vücut geliştirme yaparken nasıl beslenileceği hakkında hepimiz birşeyler duyuyoruz. Armutun sapı üzümün çöpü diye haberler her yerden karşımıza fırlıyor. Özellikle sosyal medyada 1-2 dk lık hap bilgiler işi iyice içinden çıkılmaz hale getirdi. Herkes önümüze mucize niteliğinde bir formül sunuyor. Herkes en iyi formülün kendisinin ki olduğunu söylüyor. Peki ne yapacağız?

Bu yüzden sizler için bu kursu oluşturdum. Vücut geliştirme için metabolik beslenmenin bütün detaylarını anlattım. Daha önceden hiç duymadığınız bilgileri alacak ve tam gaz yola devam edeceksiniz.


Plaj Vücudu İçin Metabolik Beslenme

Metabolik beslenme içerisinde öğreneceğiz bilgiler ile plaj vücuduna daha kısa sürede sahip olabilirsiniz. Özellikle yağ yakımı dönemi ile ilgili anlattıklarım, sürekli yağ yakımına ihtiyaç duyan plaj vücudu için mükemmel bir kaynaktır.


Kadınlar İçin Metabolik Beslenme

Vücudunu şekle sokmak için ter döken hanımefendiler, metabolik beslenme sizin için uygulanabilir ve uygun. Özellikle yağ yakımı sırasında vücut kıvrımlarını kaybetmek istemeyen hanımefendilerin, bu eğitim içerisinde yağ yakımı dönemi beslenme şeklini mutlaka öğrenmeleri ve uygulamaları gereklidir.


Endokrin Sistem

Çok kaliteli antrenman yapsanızda, beslenmeniz antrenmanı destekleyecek nitelikte değilse alacağınız verim minimal olacaktır.

Metabolik beslenme size, kas gelişimi için anahtar nitelikte olan büyüme hormonu (GH) ve testosterone hormonunu doğal yoldan en üst seviyeye nasıl çıkaracağınızı öğretecek. Bu sayede kas gelişimi ve yağ yakımı için vücudunuzda anabolik ortamı yaratmış olacaksınız.


Dönemlere Göre Beslenme

Bilimsel Vücut Geliştirme: Aşamalı Yüklenme ve Dönemleme kursum içerisinde vücudunuzu en hızlı ve doğru şekilde inşaa edebilmeniz için yıllık dönemlemeden bahsetmiştim. Hipertrofi, kuvvet, yağ yakımı gibi dönemler. Metabolik beslenme kursu içerisinde, dönemlere uygun beslenme yöntemlerinide anlattım.


Uygun Kalori Alımı

Uygulayacağınız her dönem sırasında amaca göre kalori alımını doğru hesaplamak gelişim için çok önemlidir. Bir çok kişinin en sık yaptığı hata kalaori hesabını yanlış yapmaktır. Beslenme detaylarının yanında pratik kalori hesabınıda anlattım.


Kas İnşa Ederken Yağ Yakmak İçin Metabolik Beslenme

Evet, kas gelişimi sağlanırken yağ yakılabilir. Metabolik beslenme genel anlamda size bunu öğretecektir. Özellikle clean bulk denilen kilo almanın nasıl olacağını göreceksiniz.


Metabolik Beslenme Hakkında Öğrenci Yorumları

"Aletsiz vücut gelistirme egitiminden sonra ozellikle bu egitimi aldim ki  ise baslarken tam başlayayım eksik olmasın. Şu ana kadar sporcu  beslenmesi hakkında doğru bildiklerimin yanlış oldugunu anladım. Umut  hoca beslenme konusunda işin mantığını ve yöntemini anlatıyor. Ve  gerekli tüm bilgileri herkesin anlayabileceği şekilde basitçe  anlatıyor.Sorulan her soruya da çok hızlı bir şekilde cevap veriyor ve  destek oluyor, bu da bizlere güven veriyor."  Fatih T.


"Vücut geliştirme ilgilenenler için detaylı açıklamalar,neyi ne zaman  yapmamız gerektiği gibi her türlü konuya değinmiş Umut hocamız.Özellikle  ağırlıklı ve ağırlıksız antrenman kursları ile oldukça entegre  edilmiş.Umut Hocamıza böyle bir kurs hazırladığı için teşekkür ederim. " Oğulcan C.


"Şimdiye kadar enfes bir anlatim olmuş.. kisa öz net. çöp bilgi yok..  ayrica çokta kitapsal degil yaşama daha yakin hizli bilgi var.  tesekkurler " Fikrek Y.



Faydalı olması dileğiyle.

Umut Varol

Kişisel Fitness Eğitmeni

Doğal yoldan hormonları ateşleyerek vücudunuzu anabolik hale getirin, maksimum kas gelişimi ve yağ yakımını öğrenin.

Url: View Details

What you will learn
  • Metabolik beslenmeyi öğrenin.
  • Karbonhidrat yüklemesinin nasıl yapılacağını öğrenin.
  • Hipertrofi (Clean Bulk) beslenmesi ve kalori alımının nasıl yapılacağını öğrenin.

Rating: 4.55814

Level: All Levels

Duration: 2 hours

Instructor: Umut Varol


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap