MS EXCEL |Sıfırdan İleri Seviyeye Komple EXCEL




MS EXCEL |Sıfırdan İleri Seviyeye Komple EXCEL

Microsoft Excel, Microsoft tarafından Microsoft Windows ve Apple Macintosh işletim sistemleri tabanında çalışmak üzere yazılan ve dağıtımı yapılan bir tablolama programıdır (spreadsheet). İçinde bulunan detaylı finansal çözümlerin yapılabildiği tablolama, grafik oluşturma başarısı ve uygulamalarda kullanılabilecek Visual Basic makro programlama dili sayesinde kendi türünde şu anda dünyadaki en popüler yazılımdır.

Microsoft Excel, Microsoft Office’in bir parçasını oluşturur. 2020 yılı itibari ile, Microsoft Windows için Microsoft Office 2019 ve Apple Macintosh için ise Microsoft Office 2016 kararlı sürümlerini bulunmaktadır. Ayrıca tüm platformlarda web üzerinden kullanılabilecek Office 365 isimli bulut tabanlı servisleri de bulunmaktadır.

EXCEL eğitim seti insanların ihtiyaçları gözetilerek oluşturulmuştur.Hangi mesleği yaparsanız yapın ihtayacınız olucak Excel kullanımını bu eğitimle çok rahat öğrenebileceksiniz.

Bu eğitime sıfırdan başlayıp eğitim sonunda profesyonel bir EXCEL kullanıcısı olabilirsiniz.EXCEL'de en çok karıştırılanlar fonksiyonlardır.Bu eğitim setinde fonksiyonların özellikle üzerine gittim ve ana EXCEL fonksiyonlarının hepsini açıklamaya çalıştım.

Kullanıcıların bir diğer ana problemi ise etkili sunum yapamama problemidir.Sunumları taçlandıran grafiklerdir.Grafiklerin üzerinde de oldukça fazla durdum.EXCEL eğitim setinde sadece grafikleri anlattığım 50 den fazla ders bulunmakta.

Eğitim setimiz, Microsoft'un belirlemiş olduğu MS Excel Eğitim içeriğine göre düzenlenmiş olup; eğitimde, en kısa sürede en faydalı bilgilere ulaşmak amaçlanmıştır. Bu yüzden süreyi verimli kullanabilmek adına, gereksiz yere konular uzatılmamıştır. 


Derslerde görüşmek üzere...

Profesyonel Olarak Exceli Kullanmayı Öğrenin ! Ana EXCEL Formülleri,Tüm EXCEL İşlevleri,Tablolar,Grafikler ve fazlası...

Url: View Details

What you will learn
  • Excel arayüzünde bulunan tüm komutları kullanabiliyor hale geleceksiniz
  • Excel fonksiyonlarını rahatlıkla kullanabiliyor hale geleceksiniz
  • Tüm grafik çeşitlerine hakim olup verilerinizi etkili görsellere çevirebiliyor olacaksınız

Rating: 4.4

Level: All Levels

Duration: 13 hours

Instructor: Can Boz


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap