ANSYS CFD




ANSYS CFD

Ansys'in fluent modülü ile akışlarınızın analizi yapmanıza yarayan bu kurs,başlangıç ve orta seviye katılımcılar için uygundur.Videolarda anlatılanları bilseniz bile geçmemenizi tavsiye ediyorum.

Türbülanslı,laminer,non-newtonian akış olmak üzere çeşitli akış analizleri yapılmıştır ve bu analizleri yorumlayabilmek için gerekli teorik bilgi derslerde anlatılmıştır.

Üniversite öğrencileri ve çalışan mühendisler için giriş ve orta seviye konular anlatılan bu eğitimi aldıktan sonra fluent üzerinde birçok akış analizini gerçekleştirebilecek,akış üzerindeki hız,basınç vb. değerleri elde edebileceksiniz.

Tasarım yaparken gerekli olan optimizasyon işlemlerini analiz yaptıktan sonra verimli bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Ayrıca kursu stabil olarak bırakmayıp ilerleyen zamanlarda sürekli olarak farklı örneklerle zenginleştireceğim.


FLUENT İLE AKIŞ ANALİZİ

Url: View Details

What you will learn
  • Çeşitli parçaların üzerindeki akış analizlerini,akışın türbülanslı,laminer veya non-newtonian akışkan olması durumlarına göre analizin modellenmesi
  • Mesh atama ve meshlerin iyileştirilmesini gerçekleştireceksiniz
  • Ansys Fluent modülünün kullanımını öğreneceksiniz

Rating: 3.6

Level: Beginner Level

Duration: 5.5 hours

Instructor: Onur Fatih Şimşek


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap