Yeni Başlayanlar İçin Photoshop CC




Yeni Başlayanlar İçin Photoshop CC

Ben Sefa kursuma hepiniz hoşgeldiniz!

Kısaca kendimden bahsedecek olursam fotoğraf çekmeyi işlemeyi hobi olarak başlamış ve profesyonel anlamda geliştirmiş ve bu işten artık gelir elde etmeye başlamış biriyim. Türkiye'nin tanınmış ajanslarında foto muhabirliği, shutter stock, getty images gibi sitelere stok fotoğraflar üretiyorum. Ayrıca aktif olarak yemek fotoğrafçığılı doğa fotoğrafçılığı ve kamp fotoğrafçılığıyla ilgileniyorum.


Yeni Başlayanlar İçin Photoshop CC Eğitimi ile çektiğiniz fotoğrafları daha beğenilir hale getirme, fotoğrafta rötuş, manipülasyon ve daha birçok şeyi yapmayı öğreneceksiniz. Photoshop'un temel araçlarından başlayarak yavaş yavaş ilerliyoruz. Programı yeni kullanmaya başlıyorsan eğer bu kurs tam sana göre. İlk derste araçları tek tek öğreniyoruz. Örnek verilirse eğer move tool nedirden başlayarak photoshop'un hangi alanında fotoğraf yada metin yada farklı bir objede nasıl ne şekilde kullanılır. Temel düzeyden orta seviyeye çıkana kadar sizlere yavaş yavaş öğreteceğim. Artık herkes fotoğraf çekiyor fakat Photoshop bilen fotoğrafçı oldukça az sizi burada Photoshop bilen fotoğrafçılar kategorisine sokmak için elimizden geleni yapacağız. Sizden ricam kursu dikkatlice izlemeniz. Kursa çalışırken önce videoyu izlemeniz daha sonra uygulamaya geçmeniz. Örnek verilebilirse eğer ders 1'i ilk önce baştan sonra izleyin daha sonra ders 1'i telefon tablet yada başka bir aygıttan oynatın ve bilgisayarınızda photoshop ile birebir yapmaya çalışın. Sonra yaptığınız çalışmayı video olmadan yapmayı deneyin. Eğer videoya bakmadan gösterdiğim uygulamaları yapabiliyorsanız diğer ders ile devam edin. Kurslara eklemeler her zaman devam edecek. Hadi başlayalım!

Photoshop CC Başlayalım!

Url: View Details

What you will learn
  • Photoshop'ta fotoğraf boyutu, retouch(rötüş), manipulation gibi işlemler ve daha fazlasını rahatlıkla yapabilecek duruma gelecekler.

Rating: 4

Level: Beginner Level

Duration: 1 hour

Instructor: Sefa Yıldırım


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap