Hipnoz Kursu




Hipnoz Kursu

Bu kurs, yüzyıllardır, insandaki saklı yeteneklerden birisinin üzerine yapılmış çalışmalardan olan bir konuyu, hipnozu işlemektedir. Hipnoz, uyku ile uyanıklık arasındaki bir hali anlatmaktadır. Bu tekniğin nasıl kitlelere uygulandığını, bu kursla hayretle öğrenecek, teknikleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Hipnozun nasıl yapıldığını, doğal ortamı, telkin ve teknikleri bu kursla öğreneceksiniz. Hipnoz çeşitleri ve kimlerin nasıl hipnoz edileceğini bu kurs size öğretecek. Bu kursta ayrıca, küçük ve basit yöntemlerle anlık hipnozları da öğreneceksiniz.

Bu kursta sunulan bilgiler sürekli güncellenmektedir. Alacağınız Udemy sertifikasının size hayatınızda ve kariyerinizde, kendinizi geliştirmesinin yanında çok fırsatlar sunacağını biliyoruz. Bu kurstaki bilgilerin öğretmenleriniz, akademisyenlerimiz ve uzman teknik ekibimizce sürekli olarak eklenerek derslerin arttırılması, sık aralıklarla kursunuzu kontrol etmenizi gerektirir. Ömür boyu ulaşımız olan bu kurs, bu sayede size daha güncel ve farklı yaklaşımdaki bilgileri sunmaya devam edecektir.

Diction (Latince: dictionem (nom. dictio), orijinal anlamıyla "bir söz, ifade, kelime"), bir yazarın veya konuşmacının bir şiir veya hikayedeki kendine özgü kelime seçimleri ve ifade tarzıdır. Ortak anlamında, konuşmanın ayırt ediciliği, konuşma sanatı, böylece her kelimenin net bir şekilde işitilmesi ve tam karmaşıklığı ve aşırılığı ile anlaşılması ve kelime seçimi ve tarzından ziyade telaffuz ve tonla ilgilidir. Bu, daha kesin olarak ve yaygın olarak, sözceleme terimiyle veya onun eşanlamlı eklemlenmesiyle ifade edilir. Diksiyonun birden fazla kaygısı vardır ve bunların en başta gelenleri kayıt, stil ve formalitenin sosyal bağlama uyarlanmasıdır. Edebi diksiyon analizi, bir pasajın tonu ve karakterizasyonu nasıl kurduğunu ortaya çıkarır, ör. Fiziksel hareketle ilgili fiillerin baskınlığı, aktif bir karaktere işaret ederken, zihin durumlarını ilişkilendiren fiillerin baskınlığı, içe dönük bir karakteri tasvir eder. Diksiyonun kelime seçimi ve söz dizimi üzerinde de etkisi vardır. Aristoteles, The Poetics'te (20), "Diksiyon sekiz unsurdan oluşur: Sesbirim, Hece, Bağlaç, Bağlaç, İsim, Fiil, Çekim ve Söz. Ancak Epps bu pasajda "metin çok karışık ve bazı Sözcüklerin o kadar çeşitli anlamları vardır ki, Aristoteles'in ne demek istediği bir yana, Yunancanın ne söylediğinden her zaman emin olunamaz.

Hipnoz Dersleri

Url: View Details

What you will learn
  • Bu kursu bitirenler, dershane ortamında öğretmen anlatımıyla "hipnoz" a dair her şeyi öğrenecek.

Rating: 3.2

Level: Beginner Level

Duration: 4.5 hours

Instructor: Bilal Semih Bozdemir


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap