A'dan Z'ye Temel ve Orta Düzey After Effects Eğitimi




A'dan Z'ye Temel ve Orta Düzey After Effects Eğitimi

After Effects ile Türkçe olarak hazırlanmış içeriğinde A'dan Z'ye tüm teknik konuları içeren ve birçok uygulamaya sahip en geniş kapsamlı Türkçe kurslardandır. 

Bu kursu almak için daha önce hiçbir Adobe programı kullanmış olmanıza gerek yok. Sizi After Effects konusunda sıfır deneyimli kabul ederek ve bu kursu hiçbir şey bilmeyen bir öğrenciye anlatmak amaçlı tasarladık. Bu sayede en temek teorik bilgileri öğretmekle başlayarak sizi ileri seviyede projeler tasarlayabilir seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz.  

Başlangıç olarak After Effects Programının ücretsiz deneme sürümüne nasıl sahip olacağınızı ve sonrasında programın temel işleyişiyle ilgili bütün temel kavramları öğreneceksiniz. Sonrasında ise After Effects ile etkileyici video efektlerinin ve animasyonlarının nasıl yapıldığını adım adım  öğreneceksiniz.

Bu kursu diğer After Effects kurslarında ayıran en önemli ayrıntı sadece teme düzey kullanımı öğretip kursu bitirmiyoruz. Kurs After Effects ile yapılabilecek çoğu efekti görsel etkileyici efekti öğretiyor. Ünlü vine fenomeni Zach King in hazırladığı videoları en kolay şekilde bu eğitim setinde öğreneceksiniz.

After Effect CC 2021 son sürüm programıyla başlangıçtan ileri seviyeye ihtiyacınız olan herşeyi videolarınızda kullanıp istediğiniz içerikleri üretebileceksiniz. Bu eğitim Sosyal medyada, Dizi ya da Sinema sektöründe fark yaratmak isteyenler için özel olarak tasarlandı.


Adobe After Effects oldukça gelişmiş araçlar ve compositing mantıklarıyla birlikte gelmektedir. Her ne kadar 3D bir yazılım olmasa da elinizdeki düzlemleri, videoları ve yazıları v.s After Effects'in içeri doğru olan 3D boşluğunda kullanabilirsiniz. Anlatması biraz zor olacak ama After Effects de 3D yazılımlar gibi 360 derece değil, karşınızda monitör içerisinde, dahası ekrandaki monitör penceresi içerisindeki 180 derecelik alan içerisinde 360 derece hareket sağlamaktadır.

After Effects ile sıfırdan başlayarak filmlerinizi, Youtube ve sosyal medya videolarını göz alıcı efektler ile süsleyin.

Url: View Details

What you will learn
  • Projeleriniz için ilgi çekici hareketli tasarımlar yapabileceksiniz.
  • Yaratıcı ve kullanışlı teknikler ile videolarınıza mükemmel efektler ekleyebileceksiz.
  • Hayallerinizdeki projeleri profesyonellikle adım adım gerçeğe dönüştürmeyi öğreneceksiniz.

Rating: 4.55

Level: All Levels

Duration: 4.5 hours

Instructor: Sinan Karabalta


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap