Microsoft Word | Sıfırdan Zirveye




Microsoft Word | Sıfırdan Zirveye

Bu eğitim her seviyeye hitap etmekte olup, eğitime Microsoft Word'ün temel konularıyla başlanmıştır. Sonrasında orta ve ileri seviye konular detaylı bir şekilde ele alınmıştır.

Bu eğitim, herhangi bir ön bilgi gerektirmemektedir. Eğitim temel düzeyden başlamış olup, orta ve ileri seviyeye kadar konular ayrıntısıyla ele alınmıştır.

Eğitimi tamamladığınızda Word belgelerinizi çok kısa sürede ve çok daha güzel olarak hazırlayabildiğinizi gözlemleyeceksiniz.

Tablolar, resimler, şekiller, simgeler ile kolaylıkla çalışabileceksiniz. Bağlantı (köprü) ve yer işaretlerini Word içerisinde etkin bir şekilde kullanabileceksiniz. İntegral, trigonometri gibi matematiksel denklemleri Word içerisinde rahatlıkla yazıya dökebileceksiniz. Hızlı Bölümler (Quick Parts) ile sürekli kullandığınız kalıpları depolayıp yeniden kullanabileceksiniz. Üst Bilgi, Alt Bilgi, Sayfa Numarası, Filigran, Kenarlık ekleme işlemlerini kolayca yapabileceksiniz. Kesmeleri kullanarak aynı doküman içerisinde sayfa yapılarının, numaralarının farklı şekillerde olmasını sağlayabileceksiniz.

Kitap yada tez yazım aşamasında olanlar da ayrıca düşünülmüş olup eğitim içerisinde Dipnot, Son Not, Kaynakça, Resim Yazısı Eklemek, Çapraz Başvuru, İndex, Stilleri Kullanmak ve İçindekiler Tablosu'nun otomatik olarak oluşturulması gibi az bilinen; ancak büyük dökümanlarla çalışan herkesin ihtiyaç duyacağı konulara ayrıntılı olarak yer verilmiştir. Bu konuların dışında kurumların ihtiyaçları da düşünülerek; Adres Mektup Birleştirme (Mail Merge), Değişiklikleri İzleme (Track Changes), Karşılaştırma, Form Oluşturma, Şablon Oluşturma konuları da geniş örnekler üzerinde ele alınmıştır.


Eğitimin hiçbir konusunun atlamayınız. Zirâ en basit bir başlık altında bile önemli ayrıntılar öğrenebilirsiniz!

Tez, kitap gibi büyük dokümanları hazırlarken başucu kaynağınız olacak bir eğitim.

Url: View Details

What you will learn
  • Microsoft Word'ü sıfırdan başlayarak ileri seviyeye kadar öğreneceksiniz.
  • Tablolar, resimler ve şekillerle üst düzey çalışmalar yapabileceksiniz.
  • Hızlı Bölümler ile sürekli kullandığınız kalıpları depolayıp yeniden kullanabileceksiniz.

Rating: 4.69767

Level: All Levels

Duration: 6 hours

Instructor: Ahmet Sait Duran


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap