Amazon FBA Private Label Eğitimi, A'dan Z'ye, 20 Saat




Amazon FBA Private Label Eğitimi, A'dan Z'ye, 20 Saat

Bu kursta ilk olarak Amazon'un temellerini atacağız. Amazon'daki iş modellerini, avantajlarını ve dezavantajlarını öğreneceksiniz. Private Label İş Modeli'nin neden amazon'daki en sürdürülebilir ve en karslı iş modeli olduğunu aktaracağım. Amazon'da başarı için gereken 4 temel prensipten bahsedeceğim.


Ardından bilmeniz gereken terimleri aktaracağım ve Amazon'da başlangıçta bilinmesi gereken iki konu olan sermaye gereksinimi ve nakit akışı konularını anlatacağım. 3. Bölüm'de ilk olarak şirket konularından bahsedeceğim. Limited ve şahıs şirketi nedir  bunlardan bahsedeceğim. Amazon Hesap açılışı konusunda birlikte hazırlık yapacak ve hesaplarımızı açacağız. Daha sonra; ödeme altapısı için wise hesabını açacağız. Ardından marka tescili ve brand registry konularından bahsedeceğim. Temel muhasebe tavsiyeleri ile bu bölüm sonlanacak.


4. bölümde artık adım atmaya başlayacağız, sizlere ürün arama tekniklerinden bahsedeceğim. Ürünleri daha karlı satabilmek için farklılaştırma stratejilerinden bahsedeceğim. Ardından ürün fiyatlandırma taktiklerini öğreneceksiniz. 5. Bölüm'de Çin'den ürün tedariği yapmayı anlatacağım. Üreticiler ile nasıl iletişim kurulur, nasıl pazarlık yapılır. Kaliteli tedarikçi nasıl bulunur bunları öğreneceksiniz. 6. Bölümde nakliyeci ve denetçi firma bulacak; ürünlerimizi bizim için en mantıklı olacak yöntemle satış yapacağımız Amazon depolarına göndereceğiz.


A9 algoritmasını ve amazon'da satışın temellerini aktaracağım. Satışın en önemli aktitivesi olan anahtar kelime analizi ve rakip ASIN analizini aktaraağım. 8. Bölüm'de kaliteli bir listenin anatomisini size vereceğim. Başlık nasıl yazılır, bullet points nasıl yazılır, açıklama nasıl yazılır. Fotoğraflama konusunda nelere dikkat etmelisiniz. Daha sonra liste fotoğrafı optimzasyonu konusu ile bu bölümü tamamlayacağız.


Son iki bölümde lansman ve PPC konularından bahseceğim. İlk olarak birlikte giveaway stratejisi belirleyeceğiz ve giveaway yapabileceğimiz güvenli kanalları bulacağız.


PPC kısmında size PPC terminojisinden, ads türleri ve pozisyonlarından, kampanya türlerinden bahsedeceğim. Yedi adet uygulabilir ve başarıya ulaşmış PPC reklamı oluşturacağız. Ardından bu reklamları optimize edeceğiz. Video ve yeniden pazarlama reklamları ile satışlarımızı attırmanın yöntemini anlatacağım.


Son olarak sizlere büyüme ve çıkış stratejilerini aktacağım.  Amazon'da asıl parayı satarken değil; işten çıkarken kazanacağız.

2022 Güncel 11 Bölüm ve 87 Dersten Oluşan Amazon FBA Private Label Kursumuzda A'dan Z'ye tüm Bilgileri Bulabilirsiniz.

Url: View Details

What you will learn
  • Amazon Private Label Satıcısının Kafa Yapısı
  • Amazon'da Başarı İçin gerekli 4 temel prensip
  • Amazon'da satış yapmak halen neden fırsat

Rating: 4.83333

Level: All Levels

Duration: 20 hours

Instructor: Emre Koca


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap