Yaşam koçluğu ve Nefes Terapisi




Yaşam koçluğu ve Nefes Terapisi

Kursumuz'da An'da nasıl kalınır? Boğaz kilit nefes tekniği, Empati, Yaşam Koçluğu Nedir? Ve 25 alt başlıktan oluşmaktadır.

  1. Seda acar kimdir ve neler yapar?

  2. Yasam koçluğu nedir?

  3. Özgüven nedir ?

  4. Empati nedir?

  5. An'da kalmak?

  6. Muna Banda Kök Kilit Nefes Şekilleri Nelerdir?

  7. Nefes

  8. 2. Nefes

  9. Parlak Kafa Tası nefes şekli

  10. Stali Nefes Tekniği

  11. Strake Nefes Tekniği

  12. Ujai Nefes Tekniği

  13. Nadişua Nefes Teknikleri

  14. Yogi Nefes Teknikleri Nelerdir?

  15. Yogi Nefes Teknikleri Egzersizleri

  16. Yogi Nefes Teknikleri Egzersizleri - 2

  17. Yogi Nefes Teknikleri Egzersizleri - 3

  18. Yogi Nefes Teknikleri Egzersizleri - 4

  19. Yogig Oturuş Teknikleri

  20. Doğru Oturuş teknikleri

  21. Karın Kilit Tekniği

  22. Körük Nefes Muazzam Kilitleme Tekniği


    Bu dersler ve eğitimler sayesinde, hayatınızdaki bir çok sorunu ailevi, iş hayatınızda, kariyerinizde, okulunuzda, ve hayatın her alanındaki sorunlarınızı kendi kendinize aşabileceğinizin farkına varacaksınız. Biz sizler için buradayız, siz neden kendiniz için burada olmayasanız? Eğitimler'e ve kurslara başladığınız zaman, hayatınızın ne kadar değiştinizi, insanların size bakış açısının nasıl değiştiği, ve hayattan zevk almanın farkına vardığınız an, herkesten bir adım daha olduğunuzu fark edeceksiniz.  Bu hayatta insanların her gün motivasyona ihtiyacı vardır. Çünkü her gün onlarca, hatta yüzlerce insanla görüşüyorlar. Ve bu insanların çok büyük bir bölümü negatif düşüncededir. Bu hayatınızdaki insanlar ile görüşmenizin yanı sıra, iş arkadaşlarınız ile çalışırken de geçerli bir süreçtir. Aynı zamanda ekip arkadaşlarını da motive etmek zorundadırlar. Ve siz kursumuzda öğrendiğiniz veyahut, bilgilendiğiniz konular ile hayatınızdaki ve çevrenizdeki insanlar ile zaman geçirmekten ne kadar keyif alıdğınızı anlayacaksınız. Örneğin, çalışmaktan yoruldunuz, veya evde eşiniz ile ve çocuklarınız ile eğlenceli bir vakit geçiremediğinizi sanıyorsunuz, fakat kursumuzdaki teknikleri uyguladığınız zaman. Her şeye bakış açınız değişecektir, ve yanlış düşündüğünüz konular hakkında doğru düşünebilecek ve o konu hakkında doğru kararları verebileceksiniz.


Hiç kimse için değil arkadaşlar, kendiniz için, kendinize olan saygınız için. Meditasyon yapın, ve bunu sevin çünkü dünyadaki en önemli varlık her zaman kendiniz olacaksınız.


Seda Acar Çeşmesi

Yaşam Koçu

Bu kursumuzda, hayatınızı & günlük yaşamınızı daha kaliteli geçirebilmeniz için gelişmiş nefes tekniklerini öğreneceksiz

Url: View Details

What you will learn
  • Seda Acar bu kurs'ta sizlere gelişmiş nefes teknikleri ile ilgili bütün teknikleri ve bilgileri en ince ayrıntısına kadar sizlere aktaracaktır.,
  • Kursumuz, sizlerin bağlılığına ve azimine bağlı olarak, 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanabilir.
  • Kursumuzda zararlı hiçbirşey bulunmamaktadır, bütün amacımız sizleri ve hayatınızı daha güzel bir biçimde ilerletmenizdir.

Rating: 2.75

Level: All Levels

Duration: 2 hours

Instructor: Seda Acar


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap