Microsoft Excel İleri Eğitimi




Microsoft Excel İleri Eğitimi

Kurumsal firma çalışanları ile uzun süredir gerçekleştirdiğimiz eğitim ve danışmanlıklar sonucunda edinmiş olduğumuz tecrübeyi videolar içerisinde temel düzeyde aktardık.

Daha önce hiç Microsoft Excel uygulamasını kullanmamış ya da deneme yanılma yoluyla öğrenerek temel düzeyde özellikleri gözden kaçırmış olabilirsiniz. Bu eğitim setindeki bilgileri uygulayarak iyi bir Microsoft Excel kullanıcısı olmak için ilk adımınızı atmış olacaksınız.

Uygulama ifadesine vurgu yaptık. Zira videoları sadece izleyerek öğrenme süreci zor olacaktır. Bu nedenle izlediğiniz her videonun sonunda mutlaka uygulama dosyasındaki örnekleri bilgisayarınızda tamamlayınız. Uygulama dosyasını tamamlayamadığınız durumda eğitim videosunu tekrar izlemenizi tavsiye ederiz. Tüm videoların çalışma dosyalarını indirebilirsiniz.

Kurumsal eğitimlerimizde de aynı metodu kullanmaktayız. Uygulamalı anlatımın ardından katılımcılar kendileri uygulayabilmeleri durumunda yeni konular üzerinden eğitime devam ederiz.


Kurumsal eğitim kataloğumuzda Microsoft Excel programını 5 adımda gerçekleştirmekteyiz:

  1. Microsoft Excel Temel

  2. Microsoft Excel İleri

  3. Microsoft Excel Expert

  4. Microsoft Excel BI

  5. Microsoft Excel Makro (Visual Basic Application)

Online eğitimlerimizi de bu içerikler doğrultusunda oluşturduk. Bu sıralama doğrultusunda tamamlamanızı tavsiye ederiz.

Microsoft Excel İleri birçok işlevsel fonksiyonunu bir arada kullanarak standart kullanımların yanı sıra daha farklı pratik çözümler de üretebilirsiniz. Farklı veri kaynaklarından kolayca alıp analiz edebilir ve istediğiniz formatta raporlar haline dönüştürebilirsiniz. Gelişmiş Filtre Veri Doğrulama, Birleştirme Aracı, EĞER Fonksiyonu, VE&YADA Fonksiyonları, Koşullu Hesaplamlar, DÜŞEYARA Fonksiyonu, Hedef ara Aracı, Özel Git Aracı, Pivot Table Aracı, Metin Fonksiyonları, Metni Sütuna Dönüştür aracı ve Koruma ayarları konularını detaylandıracağız.


Keyifli bir eğitim geçirmeniz dileğiyle...

Microsoft Yetkili Eğitmenlerle profesyonel olarak öğrenin.

Url: View Details

What you will learn
  • Excel formüllerini kullanarak hesaplamalar yapmayı
  • Excel araçlarını etkin bir şekilde kullanmayı
  • Excel grafiklerini kullanarak etkileyici raporlar hazırlamayı

Rating: 4.8125

Level: Intermediate Level

Duration: 3.5 hours

Instructor: Bilgegüç Eğitim


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap