Sıfırdan Gitar Eğitimi ! by Emin Verit




Sıfırdan Gitar Eğitimi ! by Emin Verit

Merhaba ! Şu an tam da yaşam stili gitardan oluşan yerdesiniz...

Yaklaşık 15 senedir gitar ile ilgileniyorum. Eğitim olarak öğrenmenin sonu yoktur felsefesinden yola çıktığım için her zaman devam edeceğini biliyorum. Gitar benim için bir yaşam stili . Aldığım masterclass ve özel derslerden bazıları ; Guthrie Govan , Tom Quayle , Rick Graham , Jack Gardiner , Martin Miller vs.

Gitar ile ilgili herşeyi öğrenmek istediğim için her zaman merak ediyorum. Teknik konuları ve teori konularını hakkında her zaman soru sorabilirsiniz . Derslerimin devamı gelecektir.

Sıfırdan gitar eğitimini detaylı bir şekilde gitar teknikleri ve teorilerle derslerimizi işleyeceğiz.

Gitar Akorlarını  Basit Versiyonları - Orta Seviye ve İleri Seviye (  7 - 9 - 11 - 13 )  Ardından Drop ve İnversion Versiyon Akorları yüklenecektir. Onlarla beraber işleyeceğiz. Daha sonra

Gamlar  ve Modlarını öğreneceksiniz ve ardından gamlar ve modları 3 leme 4 leme gibi gruplamalar ile pekiştireceğiz. Daha sonra   teknikleri işleyeceğiz. Gamlar ve modları hammer on ,pull of ,legato

, economy picking gibi teknikleri harmanlayarak çalışacağız.

Gitar Teknikleri şuan 41 tanesini yükledim ekleme yapacağım.

Daha sonra mini sololar ile tekniklerimizi geliştireceğiz.

Backingtracklar üzerine çalışmalarımızı yapacağız.

Gitar etüdlerimizi zamanlama açısından nasıl çalışacağınızı bilmiyorsanız sizin için ayrıca tekniklerini nasıl çalışacağımızı belirleyecek pomodoro tekniği ile gitarı çalışma zamanlarımızı planlayacağımız  bir video hazırladım.

Pentatonik Gamı öğrenip onun solo atamaya ve onun üzerinden cümleler öğrenmeye başlayacağız.Aynı Şekilde modlar ve diğer  gamları  öğrenip kendi akorları üzerine solo çalışmaları yapacağız.

Ardından Kayıt yapmayı, kayıt programları üzerinden ve daha sonra herhangi bir parçayı çalıp kaydedip videolar ile birleştirmeyi ve birbirinden etkili masterclass ve video izleyerek tavsiyeler edeceğim

Kurs Videoları Sürekli güncellenecektir. 

Bu kursun içerisinde ayrıca ayrı olarak sattığım pentatonik gitar metodu birlikte veriyorum. Yani iki kursu almak zorunda kalmayacaksınız.


Sıfırdan gitar eğitimini detaylı bir şekilde teknikleri ve teorilerle işleyeceğiz.

Url: View Details

What you will learn
  • Sıfırdan Gitar Öğreniceksiniz
  • Gitar Dersini Detaylı olarak kolay bir şekilde öğreniceksiniz.
  • Hem teori hem uygulama hem mini sololar ile bu eğitimi tamamlayacağız.

Rating: 4.83333

Level: All Levels

Duration: 6 hours

Instructor: Emin Verit


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap