A'dan Z'ye MS Excel ( Makrolar , Vba, Dashboard İlaveli)




A'dan Z'ye MS Excel ( Makrolar , Vba, Dashboard İlaveli)

  Eğitim Setinin diğer eğitim setlerinden ayıran en önemli özelliği tamamı uygulamalı ve karışabileceğiniz tüm durumlar detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Eğitim setinin sloganı alanındaki En İyisi olmasıdır.

Excel eğitim seti 13 yıllık eğitmenlik dönemimden ve firmalardan gelen taleplerin birleşimi şeklinde sentezlenmiştir. Konuların tamamı uygulamalı ve en az 3 farklı örnekle anlatmaya özen gösterdim. Sıfır seviyedeki bir kişi ve üst düzeydeki kişilerin tamamına hitap edecek bir set hazırladım. Örneğin yeni başlayan bir kişi biçim boyacısını anlatmak zorundasınız ancak iyi seviyedeki kişi bu dersten biçim boyacısının kısayol tuşlarını aktif bir şekilde öğrenecek. Her derste başlangıçtan en uç kullanımına kadar örneklerle gösterilmiştir.

Eğitim seti her hafta güncel videolar ekleniyor olması, sizlerden gelen talepler doğrultusunda yeni videolar eklenecektir.

Bu eğitim setinden gelecek gelir ile kimsesiz çocukların eğitimi için bir kısmı bağış yapılıyor olacaktır. Ve bağış makbuzları aylık olarak kayıtlı öğrencilere gönderilecektir.


Excel İleri Excel Dashboard Makrolar VBA İleri Formüller Pivot Table Garafikler Formüller Excel Uygulama Eğitim Seti

Url: View Details

What you will learn
  • Tüm özellikleriyle Excel her derste bilinmeyen yeni özellikler ve eşsiz ömür boyu kullanıcakları kaynaklar.

Rating: 4.85

Level: All Levels

Duration: 19 hours

Instructor: Ender Yavuz


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap