Grafikler Üzerinde Teknik Analiz Uygulamaları




Grafikler Üzerinde Teknik Analiz Uygulamaları

Bu eğitim seti UDEMY platformu üzerinde yayınlanan "Yatırım ve Teknik Analiz Yöntemleri" kursunun devamı niteliğindedir. O kurs konu anlatımı ve uygulama, bu kurs ise tamamen uygulama çalışması olarak düşünebilirsiniz. Uygulamaları teknik analiz siteleri arasında bulunan TradingView platformu üzerinde canlı olarak gerçekleştireceğiz. Ayrıca uygulamalar yaparken de yeni indikatörler yeni yöntemleri de gösteriyoruz.  Böylece bitcoin teknik analiz, borsa teknik analiz, dolar teknik analiz, gümüş teknik analiz, altın teknik analiz yöntemlerini uygulamalı dersler ile öğrenmiş olacaksınız.


Günümüzde insanlar paralarını daha iyi değerlendirmek amacıyla türlü sektörlerde yatırımlar yapıyor. İstiyor ki param çoğalsın, yükselen enflasyona yenik düşmesin. Fakat yatırım yaparken genellikle bilinçsiz bir şekilde yapılıyor. Sosyal medyada gördükleri ile ya da bakkalda-kasapta duydukları ile yatırım yapanlar oluyor. Bu yatırımların bir çoğu da ne yazık ki zarar ile karşılaşıyor. Çünkü hiç bir analize, hiç bir bilime bağlı olmadan yatırım enstrümanı satın alınıyor.

Yatırım ve Teknik Analiz Yöntemleri ve Grafikler Üzerinde Teknik Analiz Uygulamaları kursları sayesinde grafikleri yorumlayabilir ve alım-satım noktalarını tahmin edebilir hale geleceksiniz. Böylece tüm yatırımlarınızda kullanabileceğiniz bu teknik analiz sanatını en iyi siz kullanabilir hale gelebilirsiniz.


Bu iki eğitim seti size yatırım tavsiyesi vermemektedir. Yani bitcoin alın, ASELSAN satın, altına hücum gibi fikirler sunmayacaktır. Bu iki eğitim setinin amacı; yatırım psikolojilerini anlamak ve bir yatırım enstrümanının geçmiş verilerine bakarak günümüzdeki yatırımcı davranışları ile gelecekteki fiyatı tahmin edebilmektir. Bu sette, diğer eğitim setlerinde ki gibi 5-10 indikatör , 3-5 formayon bulunmamaktadır. 70'e yakın indikatör ve 20'ye yakın formasyon ile uzman analist olabilirsiniz. Böylece borsada teknik analiz nasıl yapılır sorusunun cevabını en iyi siz verebilirsiniz.

Teknik analiz, global bir bilimdir. Bilim diyorum çünkü arka planda yüksek matematik, istatistiksel metotlar ve yatırımcı psikolojisinin barındırır. Bizler bu eğitim setinde işin matematiğine ve istatistiğine fazla girmeden direk yorumlanmasını sizlere sunduk. Çünkü teknik analiz araçlarını bizim için otomatik hesaplayan ücretli/ücretsiz platformlar var. Bu platformlar sayesinde çizimleri yapacağız. Bize sadece yorumlamak kalacaktır. Teknik analiz, BIST100 gibi Türk Borsalarında, global borsalarda, altın-dolar-euro gibi yatırımlarda, kripto paralarda, forexte kısaca tüm yatırım enstrümanlarında kullanılmaktadır. Bu eğitim seti sizi global bir yatırımcı yapacağı için tüm alanlardan örnekler ile öğretilen konular desteklenmiştir. Ülkemizdeki kripto paralar ve blockChain teknolojindeki yanlış bilgiler ve değerlendirmeler nedeniyle bu setin küçük bir bölümü bu alana ayrılmıştır. Teknik analiz uygulamaları sayesinde kripto para alanındaki yatırımlarınızda da teknik analizi kullanabilirsiniz.

Bu eğitim setini mobil cihazlarınıza (telefon, tablet vb.) indirebilir ve sonrasında internet gerektirmeden izleyebilirsiniz.

Burada anlatılanlar yatırım tavsiyesi değil, yatırımlarınızı değerlendirirken kullanacağınız araçlar ve yöntemlerdir

Teknik Analiz Uygulamaları Eğitimi İle Grafik Okuma Çalışmaları Yapın ve Minimum Riskle Maksimum Kazanç Sağlayın

Url: View Details

What you will learn
  • Bir yatırım enstrümanı grafiğini yorumlayabileceksiniz
  • Hangi enstrüman ne zaman alınıp ne zaman satılmalı daha sağlıklı kararlar verebileceksiniz
  • Piyasa artışlarında maksimum kar, piyasa düşüşlerinde sıfır zarar ya da minimum zarar ile pozisyon alabileceksiniz

Rating: 4.9375

Level: All Levels

Duration: 11.5 hours

Instructor: Mustafa Küçükakarsu


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap