Rockwell Arena Simulation: Sıfırdan İleri Düzey Modellemeye




Rockwell Arena Simulation: Sıfırdan İleri Düzey Modellemeye

Selamlar, ben Hasan Gürkan KOÇ.

Sizler için hazırladığım Rockwell Arena Simulation: Sıfırdan İleri Düzey Modellemeye kursuna hoş geldiniz.

Kursumuzda Arena programını sıfırdan öğreneceğiz. Peki Arena nedir?

Arena bir şirketin herhangi bir sürecini simüle etmek ve performansını ölçmek için kullanılır. Sürecin simüle edilmesiyle şirket gerçek hayatta yapacaklarını önceden deneyerek zaman ve kaynak tasarrufu etmiş olur. Arena, olasılık dağılımlarından yararlanarak simülasyonun rastsallığını korur. Ayrıca üretimde hatalar, makinelerde arıza, yemek arası, molalar, belirli mesai saatleri belirlenerek model gerçekçi hale getirilir.

Derslerimize en temelden başlıyoruz. Daha önce Arena programını görmediyseniz bile bu eğitim size arenayı en baştan öğretecek. Öncelikle Arena ara yüzünü tanıtıyorum ve basit modüller ile dersi ile Arena eğitimimiz başlıyor. Sonrasında da örnekler ile programımızın kullanımını pekiştirmiş oluyoruz. Ve örnek simülasyonların analizlerini yaparak sistemimize nasıl katkıda bulunabileceğimizi çözüyoruz. Gerçek hayatta Arena programını nasıl kullanabileceğimizi öğreneceğiz. Arenada gerçek simülasyonlar yapacağız. Sonrasında Arenanın bize sağladığı standart raporunu okumayı öğreneceğiz. Bu da bizim sistemimize bakışımızı değiştirecek. Analizler yaparak da sistemimizi daha verimli hale getireceğiz.

Sizler için kişisel gelişiminize çok faydalı olacağını düşündüğüm Arena programını dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Çalıştığınız iş yerinde ve ya bir öğrenciyseniz projelerinizde yapacağınız analizlerde Arena ile analizler yapabilmek sizleri bir adım ileri taşıyacak.

Bunun dışında aklınıza takılan, sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bana Udemy, LinkedIn ya da mail adresim ([email protected]) üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdiden ilginiz için her birinize çok teşekkür ederim.

Arena Programı ile Simülasyon, Analiz, Optimizasyon | Sistem Benzetimi

Url: View Details

What you will learn
  • Sistem, simülasyon ve Arena nedir?
  • Arena ile yapabileceklerimiz
  • Arena ile simülasyonlar üzerinden raporlamalar ve analizler

Rating: 4.625

Level: All Levels

Duration: 4 hours

Instructor: Hasan Gürkan Koç


Courses By:   0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

About US

The display of third-party trademarks and trade names on this site does not necessarily indicate any affiliation or endorsement of coursescompany.com.


© 2021 coursescompany.com. All rights reserved.
View Sitemap